A bekamerázott VIII. kerületiek jogait félti az MSZP

2014. augusztus 6. 12:24
Az MSZP-s Harangozó Tamás aggódik a kamerarendszer miatt: nem látja a garanciákat, a célhoz kötöttséget a felvételek kezelése kapcsán.

Általában nem lehet tisztességes polgárokat megfigyelni, csak célhoz kötötten lehet az adatokat (adott esetben a kamerák felvételeit) kezelni – mondta Harangozó. A politikus azért elégedetlen, mert nem kapott felvilágosítást a belügyminisztertől arra a kérdésére, hogy milyen garanciák mellett vezetik majd be a kamerarendszert Józsefvárosban. Szerinte nem túl biztató, hogy nem lehet tudni, ki fogja látni az adatbázist, ráadásul a titkosszolgálatot is bevonják egy kerületi kamerarendszer kialakításába. Innentől ez nem csak a VIII. kerület ügye – fejtette ki.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

az mszp rendre a bűn oldalán áll.

Nem, nem arról van szó, hogy a bűn mellé áll az MSZP, de felértékelni sem kellene, miszerint még volna elképzelése arról, hova is kellene állni.
Nincs,...nincs sem kiforrott elképzelés, de még csak vízió sem.
Párt sincs, csak maradványi tagság.
Ahol egy Kunhalmi Ágnes fővárosi elnök lehet, az már nulla jelentőségű csoportosulás.
Azt mondani rájuk, hogy identitászavarban volnának, nos ezzel túlértékelném őket. Nekik már se identitásuk, se elképzelésük arról, mihez is kezdjenek.
Se jövő, se jelen, csak múlt...ez lett az MSZP.

És egy cseppet sem sajnálom, hiszen éveken át még a jobboldal is, még a Fidesz szimpatizáns tábor is győzködte őket, hogy szabaduljanak meg a Gyurcsánytól.
Nem, ők azt hitték, ez csak az ellenség hangja. A Mesterházyt még itt a Mandineren is mennyire óvták, ne hozza vissza a politikai közéletbe a Gyurcsányt, mert a vesztét, a párt vesztét okozza.
Nem, ők megmakacsolták magukat, mint egy hülye.
Nos kedves MSZP, nem túl jó szájízzel, de búcsúznunk kell tőletek.
Sajnálattal természetesen, mert kellene egy jó baloldal (akik itt maradnak ezen a címen, semmivel sem jobbak), de ti megmérettetek és nagyon könnyűnek találtattatok. Mondhatnám semmivé váltatok. A folyamatos kötözködésre, hülye, hajánál fogva előrángatott Harangozós féle látszatkritikákra semmi szükség.
Ezek csak nehezítik a kormány munkáját, de az ország ügyén semmit sem javítanak.

Még nem volt bekamerázva?

Személy szerint a Magdolna, Lujza utcát javasolnám, outdoor túlélő túra gyanánt.

Válaszok:
Laibach | 2014. augusztus 6. 16:30

Harangozó Mogadishu-ban érezhetné magát...

Nem szeretek másoknak rosszat kívánni, de remélem ennek a baromarcúnak majd feltörik a kocsiját, és akkor másképp látja majd a helyzetet!
Egyébként nem tűnt fel neki, hogy az új buszokon (ja persze nem jár buszon!) sincs semmi rongálás, mióta engedték a kamerarendszert. Ezeknek mindig van valami hasfájásuk, de legalább tisztán látszik, hogy a bűnözők védelmezői. Így tessék rájuk szavazni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés